Kenny på jakt

Kenny på jakt

Skardfjellets Kilkenny er etter Red Garlic's Double Barrel og Loustic Des Demons De Gergovies. Hun er født 11.02.2017 og er en veldig trivelig hund som det er lett å bli glad i.

Det har blitt felt en mye ryper og skogsfugl for henne og jeg er veldig godt fornøyd med måten hun behandler fugl på. Lystapportør som ser på apporten som en stor belønning.

Kenny har 1. pr. AK skog som sitt beste resultat på jaktprøve. Under finner du kritikken fra skogfuglprøva på Budor 26.08.20 der Kenny slo til med 4 godkjente fuglearbeider. Dommer Trond Olsen skriver:

"Starter med å markere beitefot, slår ut og tar stand, avanserer i etapper til stilfull stand. Reiser villig og presist komplett rolig i oppflukt og skudd. Utreder og apporterer korrekt. Senere ny stand. Fugl letter presist RIOS, utreder. I andre runde viser Kilkenny søk i høy intensitet, flott stil, god kontakt. Stand. Under utredning ny stand. Orrhane letter presist foran. RIOS. Fortsetter dagen ut med høy intensitet. En fornøyelse å gi denne effektive og velskolerte hund en høyst fortjent 1. pr. AK."

Tallkarakterer 55 444

Kenny er godkjent avlshund i Norsk Irsksetterklub. 

Stamtavle Kenny

Kenny har blitt veldig god på skogen. Enkel å lese og finner mye fugl.

Kenny har blitt veldig god på skogen. Enkel å lese og finner mye fugl.

Hadseløya's Rapp


Kilkenny er parret med Hadselyøa's Rapp. Dette er en gjenparring som vi gjorde fordi vi var så fornøyd med resultatet vi fikk i 2021. Rapp er godkjent avlshund i NISK.

Hadseløyas Rapp er valgt som far til valpene

Kilkenny-Rapp

Stamtavle for valper etter Skardfjellets Kilkenny og Hadseløya's Rapp.

Det er ikke lagt inn noen video

Del denne siden